Ducati Supersport 939 Forum banner

1 - 20 of 27 Posts

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter #1
Ever since I signed up, this forum has been consistently slow to load. It doesn't matter if I'm at home or work. Anybody else?
 

·
Registered
Joined
·
775 Posts
If you're on the app it's even worse, plus there's no way to go back to app if you click on the emoji selection, pics, links and so on, VERY hard to navigate.
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter #8
I have never used the app. It's just really slow to load initially, and thereafter. Sometimes more than 5 seconds.
 

·
Registered
Joined
·
179 Posts
This software package (which pretty much all of the vehicle-related sites are using these days) seems to be sensitive to setup. ducatimonster.org said they took particular care to set it up as simply as possible, and turn off all options they didn't need, and that site works pretty well. ducati.ms and alfabb.com, OTOH, failed to do this, and they both suck badly -- failures to respond, long-running scripts, random crashes, poorly functioning pictures, all sorts of problems. This site hasn't been a problem so far, but it's young and small yet.


PhilB
 
  • Like
Reactions: oldndumb

·
Administrator
Joined
·
293 Posts
When you notice the site running slow, can you check to see if there are any messages along the bottom of your screen? Something that details what the site is waiting on?

Should look something like this

waiting message.JPG

There should usually be several of these message every time a page loads, but you want the one that lingers long enough for you to take a screenshot (you won't be able to select it and copy the words).

Kevin
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Hopeless here in New Zealand. This is the first time I've been able to get on the site for 2 days via my cellphone. Can't seem to get on via my laptop at all anymore.
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
It's 10.15pm here in nz . This is the first time I've been able to get on today. I think I managed to get on at roughly the same time yesterday. Cheers, Darren.
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Just checked. There were two plug-ins on google chrome. I disabled them but still couldn't log in. I'm back in on my mobile though and it's 9.20am. First time in ages I've been able to get on in the morning.
 

·
Administrator
Joined
·
293 Posts
Just checked. There were two plug-ins on google chrome. I disabled them but still couldn't log in. I'm back in on my mobile though and it's 9.20am. First time in ages I've been able to get on in the morning.
Hey Bad Alice,

When you attempt to sign in on your Laptop, what error are you running into?
Does it state that your password is incorrect?

When you log in form your mobile device, are you manually typing in the password or is your password saved to the device?

Richard.
 

·
Registered
Joined
·
1,378 Posts
On separate note regarding the website, some posts with images dont load. I wonder if those are ones posted using app or phone?
 
1 - 20 of 27 Posts
Top