Czyżby? Były nawet zdjęcia szpiegowskie jego następcy?! Czy to dokładnie ta sama postać co SS, kto wie, ale umiarkowana moc wskazuje raczej na SS niż na Pani V2.Nikt w tej chwili nie wie… ale wydaje się to wątpliwe. (Mam nadzieję, że się mylę!!!)
Prowadzenie tej samej rozmowy na stronie DOCSA na Facebooku…Konwencjonalne sprężyny zaworowe, czyli nie desmo, ale bez zwiększania interwałów kontroli zaworów. Łańcuchy rozrządu zachowane z superquadro.
tak, dla mnie połączenie sportowego charakteru między SS a V2 brzmi idealnie, o ile nie jest tak niewygodne jak V2.@Dino de Laurentiis Moim zdaniem to wciąż MS V2, Sport Bike V2 (ale mniej agresywny niż obecny V2), ale nie SuperSport. Chociaż to możliwe, być może, że wersja Sport Bike o mocy 120 KM jest bardziej zorientowana na tor, a Sport Bike o mocy 115 KM bardziej przypomina VFR i z bagażem?
Zobaczymy!!! Ekscytujące!
To pierwsze zdjęcie (bez kierowcy) jest trochę dziwne, ponieważ nikogo na nim nie ma, ale podpórka boczna jest podniesiona.Nie jestem pewien, czy te zdjęcia są prawdziwe... ale dwa ostatnie wydają się takie być. Widać nawet coś, co wygląda na nowy wahacz.
A jednak jedno ze zdjęć w linku triplesappera pokazuje paski. Bardzo mylące.Wygląda na to, że obecny Superquardro V2 u podstawy silnika ma koła zębate do krótkiego łańcucha, a następnie na górnym końcu od łańcucha do kół zębatych do wałków rozrządu.
Podczas gdy nowy silnik V2 wydaje się mieć łańcuch bezpośrednio do wałków rozrządu. Zatem nie jest powiązany z obecną konfiguracją Superquardro V2.